TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Hoofdrol voor YouTuber Djamila in film Misfit

CANNES – Djamila, bekend van haar hitsingle Brickwall en YouTube-kanaal MeisjeDjamila, maakt haar filmdebuut in de nieuwe Nederlandse komedie Misfit. Dat hebben producent NewBe en distributeur en coproducent Splendid Film vrijdag bekendgemaakt tijdens het festival van Cannes.

De in Amerika wonende Djamila is met meer dan 680.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. Andere rollen zijn weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens en de boyband 4U. Misfit gaat over Julia die na een jarenlang verblijf in de Verenigde Staten terugkeert naar Nederland. In Amerika was ze het populairste meisje van haar high school, maar hier in Nederland is ze een ’misfit’, een buitenbeentje.

Op sociale media verschenen de afgelopen dagen al hints over de film; op diverse Instagramprofielen verscheen een mysterieuze M. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz, De Ludwigs). De opnames starten op 20 mei en vinden plaats in Amsterdam, Eindhoven en Lisse.

Misfit is vanaf 27 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.