TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Gina Rodriguez betaalt studieschuld af

LOS ANGELES – Gina Rodriguez heeft haar studieschuld afbetaald. Dat vertelde de Jane the Virgin-actrice woensdagavond bij de latenightshow van Steven Colbert. De 32-jarige Rodriguez studeerde in 2006 af als bachelor in de schone kunsten aan de New York University.

"Ik heb het net afbetaald", onthulde de actrice. "Een opleiding is zo duur maar zo noodzakelijk. Ik zou mijn diploma niet willen inwisselen voor iets anders", vervolgde Rodriguez die 11 jaar nodig had om haar studieschuld terug te betalen. De laatste betaling deed ze eind 2016, op de dag dat ze werd genomineerd voor een tweede Golden Globe.

Rodriguez is al de trotse eigenares van de prestigieuze prijs, ze won in 2015 een Golden Globe voor haar acteerwerk in de comedy Jane the Virgin. In 2016 en in januari werd ze wederom voor haar hoofdrol in de serie genomineerd.

Toch ging het acteren haar in het begin niet gemakkelijk af. Zo vertelt Rodriguez tijdens het interview dat ze werd aangesproken dat ze erg veel gebruik maakte van haar handen als ze sprak. "Ik ben Puerto Ricaans, ik praat met mijn handen!", grapte de actrice die in Chicago werd geboren en wiens ouders uit Puerto Rico komen. De serie Jane the Virgin met Rodriguez in de hoofdrol is in januari verlengd met een vierde seizoen.


 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.