TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Christophe Haddad laat deur GTST open

AMSTERDAM – Christophe Haddad sluit niet uit dat hij op termijn terugkeert in Goede tijden, slechte tijden in de rol van Nick Sanders, de zoon van Ludo. Drie jaar geleden belandde zijn personage in de populaire RTL-soap achter de tralies.

"De makers wilden Nick écht niet dood en ik ben niet klaar met hem; ik kan blijven zoeken in zijn karakter", zegt Christophe vrijdag in De Telegraaf. "Ik ben nog niet teruggevraagd, ze weten ’Christophe is bezig’. Maar ik sluit het niet uit. Ik laat Nederland niet los", aldus de Vlaamse acteur.

De 38-jarige Belg heeft sinds kort een rol in de Vlaamse soap Thuis, waar hij in de zachtmoedige Bob een totaal andere rol speelt. "Dat is prettig, na vaak gevraagd te zijn voor negatieve rollen", vertelt Christophe. "Bob zou geen vlieg kwaad doen. En als dat al gebeurt, zou het zijn uit onwetendheid of onhandigheid. Hij heeft een zeer positief karakter. Nick daarentegen is gitzwart. En ik bedoel niet van kleur."

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.