TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Amy Macdonald naar Tuckerville

ENSCHEDE – Amy Macdonald maakt dit jaar haar opwachting op Tuckerville. Dat heeft de organisatie van het Twentse festival vrijdag bekendgemaakt. De line-up is verder aangevuld met onder meer Marlon Williams, Howe Gelb, Bökkers, JW Roy & The Royal Family. Eerder werd al de komst van Triggerfinger, Racoon, Douwe Bob en The Common Linnets aangekondigd.

Macdonald is in Nederland vooral bekend van haar succesvolle debuutalbum This Is The Life uit 2007, waarop ook de gelijknamige nummer 1-hit stond. De Schotse scoorde daarnaast met singles als Mr. Rock 'n Roll en Don't Tell Me That It's Over.

Tuckerville vindt dit jaar plaats op 2 september in recreactiegebied Het Rutbeek nabij Enschede. De kaartverkoop voor Tuckerville is al begonnen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.