Entertainment

Laura Ponticorvo steunt lotgenoten

19-04-2017 23:25

AMSTERDAM – Laura Ponticorvo pakt de draad langzaam weer op nadat vorige maand pikante beelden van haar op internet belandden. De vlogster heeft het zelfs tot iets positiefs weten te maken, zo laat ze weten aan Shownieuws.

“We zijn met heel veel goede dingen bezig zodat we een helpende hand kunnen zijn voor de mensen bij wie dit ook is gebeurt en nog gaat gebeuren”, aldus Laura op de rode loper bij de film Voor elkaar gemaakt. “Het is niet normaal dat dit zomaar gebeurt. Daar moeten we echt iets aan doen.”

Contact met andere bekendheden bij wie iets soortgelijks is gebeurd, heeft ze niet gehad. “Wel met driehonderd verschillende meiden en vrouwen bij wie hetzelfde is overkomen. Dat is heel heftig”, aldus Laura. “Ik probeer ook voor hen een helpende hand te zijn.”

Laura verscheen zelf woensdag voor het eerst weer in het openbaar. Dat was spannend, zo stelde ze. “Maar ik wilde de film heel graag zien. En we hadden zoiets van: laten we een leuke film gaan kijken, laten we gewoon gaan. Het leven gaat door.”