Entertainment

Bruiloftsgasten Mila en Ashton kampeerden

06-07-2015 23:49

LOS ANGELES – Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben hun gasten van hun huwelijk afgelopen weekend op een luxe camping ondergebracht. Een bron van Us Weekly onthult dat de gasten verbleven in luxe tenten op een afgelegen kampeerterrein in Oak Glen in Californië.

Kunis (31) straalde als een prachtige bruid, vertelt de ooggetuige. De actrice droeg haar haren in een knotje en had een strapless tule jurk met kristallen kralen en een laag uitgesneden rug.

De bruidegom had volgens Us Weekly voor een donkere smoking met een vlinderdas gekozen. “Hij droeg hun dochtertje Wyatt de hele middag. Hij houdt duidelijk veel van haar en wilde haar niet neerzetten”, voegt de bron eraan toe. Hun negen maanden oude dochtertje droeg een schattig wit jurkje. “Wyatt gedroeg zich voorbeeldig tijdens de ceremonie. Ze huilde niet en bleef rustig.”

De 37-jarige Ashton en 31-jarige Mila verloofden zich in oktober. De twee acteurs leerden elkaar kennen als collega’s in de sitcom That ’70s Show, waarin ze van 1998 tot 2006 speelden. In 2012 kregen ze een relatie. Ashton was eerder getrouwd met actrice Demi Moore.