avatar
   
Entertainment

Turks toeristenbureau dumpt Julianne Moore

ANKARA – Het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme heeft het optreden van Julianne Moore in een promotievideo afgekeurd. Moore zou te slecht acteerwerk hebben geleverd, zo meldt het Turkse Hürriyet Daily News.

Hoewel ze vorige maand in Hollywood een Oscar voor beste actrice ophaalde, bleken de Turken niet onder de indruk van de Still Alice-actrice. Volgens bronnen weigerde het ministerie het eindresultaat vanwege ‘slecht acteerwerk’ en een gebrek aan originaliteit. Moore weigerde vervolgens het aanbod om de video opnieuw op te nemen.

De video had vorig jaar al moeten verschijnen. Het reclamebureau zou anderhalf miljoen dollar zijn misgelopen door het fiasco. De keuze viel op Moore omdat ze aantrekkelijk zou zijn voor een breed Amerikaans en Brits publiek, enkele politici en adviseurs echter bekritiseerden de keuze vanwege Moores ‘depressieve imago’.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.