Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Entertainment

Gary Barlow gaat musical schrijven

LONDEN – Gary Barlow gaat een musical maken gebaseerd op de film The Calendar Girls, dat heeft de BBC ontdekt.

De musical komt tot stand in samenwerking met het toerismebureau Welcome to Yorkshire. “Dat we iemand als Gary Barlow hebben die met ons aan de Yorkshire-musical werkt, is natuurlijk geweldig. Ik weet zeker dat de musical, net als de film en het toneelstuk, een groot succes zal worden.”

De musical zal, net als de op feiten gebaseerde film, gaan over elf vrouwen uit Yorkshire die naakt poseren voor een kalender voor het goede doel. In de film speelden Julie Walters en Helen Mirren. Het is nog onbekend wanneer de musical te zien is.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.