avatar
   
Media

Oostenrijker ‘overvalt’ bank met een lepel

Tags:

WENEN – Een 24-jarige man uit Wenen heeft dinsdag geprobeerd een bank te overvallen met een lepel. Het mag geen wonder heten dat zijn avontuur niet helemaal eindigde zoals hij in gedachte had. In plaats van op een tropisch eiland met een zak geld zit de niet al te gelukkige overvaller nu zijn zonden te overdenken in de gevangenis.

Volgens The Local wandelde de Oostenrijker dinsdagmiddag een Weense bank binnen met de boodschap dat hij dringend geld moest hebben. Het metalen voorwerp in zijn hand had de bankmedewerker moeten overtuigen naar hem te luisteren, maar die had al snel door dat de overvaller het verkeerde tafelzilver had meegenomen.

Tot verrassing van de overvaller zei de bankmedewerker meteen naar de kluis te zullen gaan. Terwijl de ‘bewapende’ man geduldig op zijn buit stond te wachten werd echter geen geld verzameld, maar de politie gebeld. Naar verluidt was de arrestatie in no-time gepiept.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.