Entertainment

Yolanthe: ‘Ophef over RTL Late Night heel naar, maakte me verdrietig’

11-02-2015 12:41

Yolanthe Sneijder-Cabau staat versteld van de ophef over haar uiterlijk na haar optreden in RTL Late Night in december. In haar column in Grazia reageert ze woensdag voor het eerst op de commotie. 

“We hebben allemaal wel eens last van pukkeltjes of wallen, maar camera’s zijn meedogenloos. Ik blijf versteld staan van de reacties rondom alles wat met mijn uiterlijk te maken heeft. Je kunt niet elke dag op je mooist zijn, elke vrouw heeft weleens een off day“, schrijft ze.

Na haar optreden ontstonden op sociale media geruchten dat Yolanthe iets aan haar gezicht had laten doen. Ook werd geopperd dat het aan de belichting in de studio of aan de visagie lag.

Yolanthe vindt dat ze er wel erg op wordt afgerekend als ze een keer een mindere dag heeft. “Er ontstaan zelfs discussies in de grootste programma’s en kranten van ons land. Het is niet leuk als je bepaalde verwensingen of veroordelingen naar je hoofd krijgt geslingerd die niet kloppen. Het is heel naar en het heeft me zeker wel eens verdrietig gemaakt.”

Anp