Entertainment

Boer Zoekt Vrouw 2014 Boer Johan intens gelukkig met Ingrid in Denemarken

07-02-2015 09:35

Bijna een jaar na Boer zoekt vrouw seizoen 2014 is de in Denemarken woonachtige boer Johan nog steeds intens gelukkig met zijn vriendin Ingrid. De twee leerden elkaar kennen tijdens het programma en wonen alweer bijna een jaar samen. 

In De Telegraaf vertelt het paar over hun liefdesgeluk. Vooral de rol van het toeval is hen bijgebleven. Ingrid bleef na een sportuitzending op NPO 1 kijken en zag toen de oproep van de vrijgezelle vijftiger. Ze keek nooit naar het programma. “Ik was, ondanks dat ik al een paar jaar gescheiden was, helemaal niet op zoek naar een partner. En al helemaal niet naar een leven als boerin”, vertelt Ingrid tegen de krant.

Ingrid voelt zich al erg thuis op het platteland van Denemarken, waar haar vriend een melkveebedrijf heeft. Ze volgt Deense les om met de lokale bevolking te kunnen communiceren. En Johan blijft via zijn partner beter op de hoogte van alles wat in Nederland gebeurt.

Liefde vinden

Boer Johan was vorig seizoen van Boer zoekt vrouw een van de opvallende kandidaten. In het begin van de reeks liet hij weten nog nooit een relatie te hebben gehad. Hij dacht niet dat het voor hem nog was weggelegd om een liefde in zijn leven te hebben. Kandidate Ingrid stond er op een soortgelijke manier in.

Uiteindelijk bleven er twee Ingrids over tijdens de logeerweek bij Johan in Denemarken. De liefde tussen de boer en zijn latere geliefde bloeide al snel op. Bij de definitieve keuze voor ‘zijn vrouw’ viel de andere Ingrid af. Iets waar de kandidate weinig problemen mee had. Het feit dat er wat was gegroeid tussen de andere twee, vond ze erg mooi. Ook later tijdens het terugblikuitzending viel het hechte maar prille koppel positief op: dit kon weleens ware liefde zijn.

Anp