TPOok!

 
avatar
     
Column

Rectificatie – Giel Beelen gaat in volstrekte anonimiteit zelfs meer dan een kwart miljoen euro overmaken naar Het Glazen Huis

Geheel per ongeluk heeft hij zijn bonussen over het hoofd gezien

Ik schreef enkele weken geleden dat Giel Beelen een kwart miljoen euro zou overmaken naar Het Glazen Huis. U kunt zich voorstellen dat ik zo trots was als een aap met zeven lullen toen de NPO liet weten dat ik dat heugelijke nieuws naar buiten mocht brengen. Dat was echter nog niets vergeleken bij de euforie die ik op dit moment voel. Wederom heeft men mij uitverkozen om het mooie, wat zeg ik: glorieuze nieuws, bekend te maken dat Giel zelfs nog meer pecunia gaat overmaken naar deze goede doelen actie.

Een paar weken geleden was het nog niet duidelijk dat Giel naast zijn salaris als dj ook nog werd ingehuurd als boegbeeld voor de publieke omroep. Giel was dit extraatje straal vergeten. Een tonnetje meer of minder is voor ons straatschoffie natuurlijk klein bier. We kunnen het hem niet kwalijk nemen dat dat hem helemaal ontschoten is. Pas nadat de pers hier mee naar buiten kwam herinnerde hij het zich weer. En daarom heeft Giel, geheel uit eigener beweging, besloten om nog meer geld over te maken naar de huidige editie van Het Glazen Huis.

En dus wordt het geschonken bedrag geen 250.000,-  maar 300.000,-! En dat geheel anoniem. Laat massaal weten dat u dit enorm waardeert via het mail-adres: [email protected]

Want hoewel dit alles zich dus in volstrekte anonimiteit afspeelt, zal Giel uw support met liefde ontvangen.

   

Steun direct Ralph Posset

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.