TPOok!

 
avatar
     
Column

BRIEFJE VAN JAN – Aan Tunahan Kuzu

Ik neem aan dat u niet zo’n doortrapte rat bent dat u die vergelijking alleen in de Tweede Kamer durft te maken

Beste meneer Kuzu,

“…een staat die steeds maar weer door gaat met het neerzetten van illegale nederzettingen, om Lebensraum te creëren. Zeventig jaar toezien dat een staat de immigratie van een homogene groep bevordert met de heim-ins-Reich-gedachte…”

Dat zei u in de Tweede Kamer over Israël.

Met het gebruik van ‘Lebensraum’ en ‘heim-ins-Reich’ vergeleek u de staat Israël rechtstreeks met nazi-Duitsland.

Hoe onzinnig die vergelijking ook is, van mij mag u ‘m maken. Niet omdat u het in de Tweede Kamer deed en dus parlementaire onschendbaarheid geniet, maar omdat ik voor de ultieme vrijheid van meningsuiting ben.

Ik wel.

Ik neem alleen wel aan dat u niet zo’n doortrapte rat bent dat u die vergelijking alleen in de Tweede Kamer durft te maken en dat u ‘m een dezer dagen buiten de Nationale Vergaderzaal gewoon gaat herhalen. En dat u een door een aangifte van het de Israëlische lobbyorganisatie CIDI afgedwongen ‘omgekeerd Wilders-proces’ dan vol vertrouwen tegemoet ziet. Voor de kosten van zo’n showproces zal uw Führer uit Ankara, uw lichtend voorbeeld Recep Tayyip Erdogan, vast wel willen opdraaien. En met de filmpjes die dat allemaal oplevert kunnen jullie de islamisering van West-Europa dan weer een stapje dichterbij brengen door de batsen en de hoofddoekdozen met jullie gif te indoctrineren.

Toch?

Heil Erdo!

Groet,

JanD


Fifty Shades Freed

   

Steun direct Jan Dijkgraaf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.