TPOok!

 
avatar
     
Column

BRIEFJE VAN JAN – Aan Sjoerd Sjoerdsma

Niet héél Nederland buigt voor de terreur van allerlei SJW-kneuzen en hun Pavlov-hondjes in Den Haag


Beste Sjoerd Sjoerdsma,

Ik laat je fractievoorzitter, de eigenaar van die compleet ingerichte omkoopneukhut in Scheveningen, even met rust vandaag. De rot zit namelijk dieper in jullie partij.

D66 zet Saskia ter Kuile op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een vrouw die een PVV-kandidaat uit een andere stad denkt te hebben ontmaskerd als fraudeur omdat de man (Jaap Docter) zich ten onrechte voor arts zou uitgeven door zich ‘Docter’ te noemen (koekoek!). D66 zet Ilhan Tekir op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een man die bij GroenLinks was weggestuurd wegens te verregaande liefde voor de Turkse dictator Erdogan en diens AK-Partij. D66 zet Steven van der Heijden op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een man die het hoofd van een concurrent van Leefbaar op een foto van een Islamitische Staat-onthoofding shopte. D66 zet Yassmine El Ksaiha op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een vrouw die homoseksualiteit ‘een zonde’ noemde.

Zet daar tegenover: René van der Gijp. Een clown die in een gezellige voetbaltalkshow soms heel flauwe grappen maakt.

Waarover ik uit jouw mond lees: “D66 vindt dat de ‘analisten’ van het programma Voetbal Inside excuses zouden moeten maken voor de ‘smakeloze’ grappen die zij vrijdag maakten over VTM-journalist Bo Van Spilbeeck. We steunen geen oproep tot censuur of een verbod op het programma. Maar de makers van het programma en RTL moeten wel worden aangesproken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. We beraden ons op Kamervragen.”

Ben je wel goed bij je kokosnoot, Sjoerdsma?

Ik raad je aan de hele reactie van René van der Gijp en Johan Derksen terug te kijken en je te realiseren: niet héél Nederland buigt voor de terreur van allerlei SJW-kneuzen en hun Pavlov-hondjes in Den Haag. Er zijn nog mannen met een rechte rug. En vrouwen.

Met je ‘excuses eisen’.

Met je ‘aanspreken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid’.

Met je ‘Kamervragen’.

Flikker toch op, man!

Zolang Pechtold wegkomt met die omkoopneukhut en jullie gekke wijven, intimiderend gajes, gevaarlijke Erdo-fanboys en homohatende moslims op je kandididatenlijsten zetten, is er intern genoeg werk aan de winkel  met een hogere prioriteit.

Groet,

JanD

PS. En heeft íemand van die hele Nederlandse ophefbrigade al aan Bo van Spilbeeck gevraagd wat ze van dat geintje vond? Nee hè? Dat boeit jullie namelijk geen ene reet.

   

Steun direct Jan Dijkgraaf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.