TPOok!

 
avatar
     
Column

BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold

Hebben Buma, Asscher, Klaver, Marijnissen en die nieuwe van Forum het u heel lastig gemaakt?

Meneer Pechtold,

Sorry!

Marjolein was jarig.

Hier in Friesland is het dan de gewoonte dat de televisie uit staat, je je telefoon in je binnenzak laat en gezellig participeert in de feestelijkheden.

En toen ik midden in de nacht thuis kwam, had ik eerlijk gezegd geen puf meer om het debat van de politiek leiders in Amsterdam terug te kijken.

Dus ik weet niet hoe erg het voor u was.

Hebben Buma, Asscher, Klaver, Marijnissen en die nieuwe van Forum het u heel lastig gemaakt? Zijn ze blijven etteren over de omkoopneukhut die u van die Canadese diplomaat heeft gekregen om het CETA-verdrag er in de Tweede Kamer doorheen te jassen? Bleef het een beetje netjes, of gingen ze onder de gordel? Werd Wassila Hachchi er weer met de haren bijgesleept (LOL)? Had een van de fractieleiders even laten doorrekenen hoeveel belasting u met die ‘schenking’ heeft ontdoken? Hebben ze u nog gedold met dat verhaal dat die kerel u vroeger zo’n goede student-chauffeur vond, dat hem dat decennia later wel een pandje waard was?

Ik kan me voorstellen dat ze alles uit de kast haalden om te zorgen dat D66 op 21 maart niet nog een keer de grootste partij in de Amsterdamse gemeenteraad wordt. Zo’n omkoopneukhut is dan natuurlijk een cadeautje voor ze. Toch?

Of viel het mee en ging het over de echte problemen in de stad?

Groet,

JanD

PS. Doe de groetjes aan uw opvolger!

Valentijnsdag

   

Steun direct Jan Dijkgraaf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.