Media & TV

Moralistische NPO-knorren ‘Rambam’ (BNNVARA) geven fabriceren nepnieuws toe

22-03-2018 10:02

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

Foto: de witte onderbroek van Francisco van Jole, inmiddels het landelijke symbool van hypocriet links BNNVARA.

 

Lees ook: BNNVARA-knorren gaan undercover bij studentencorps Utrecht, exit subsidie studentencorps Utrecht

Lees ook: Rambam (BNNVARA) blijkt al net zo tendentieus en onbetrouwbaar als Joop.nl (BNNVARA)

Lees ook: BNNVARA-moralismeknorren van Rambam slaan terug naar ufjes in Jinek: medicijnen feut wél afgepakt

Lees ook: Verrassend: moralistisch tv-programma van BNNVARA (NPO) heeft ontgroeningsexces overdreven

Lees ook: Ook RSC-tulbandfeut bevestigt: Rambam (BNNVARA) is nepnieuwsmakende hetzejournalistiek

 

BNNVARA (NPO) heeft excuses aangeboden aan een studente van het corps in Utrecht naar aanleiding van de Staatstelevisie Rambam-aflevering over ontgroeningen begin dit jaar. Dat schrijft De Telegraaf donderdag.

De omroep ging door het stof omdat in het programma werd gesuggereerd dat de astmamedicijnen van een eerstejaars werden afgepakt, terwijl dit niet zo bleek te zijn. Volgens het meisje was het een misverstand, terwijl Rambam vol bleef houden dat het wel zo was. Volgens een verklaring ondertekend door BNNVARA (NPO) en producent CCCP Televisie, die in handen is van de krant, stellen beide partijen dat het meisje de waarheid sprak.

Een ander incident uit de spraakmakende uitzending bleek ook te berusten op een misverstand. De jongen die tijdens een Rotterdamse ontgroening een hoofdwond zou hebben opgelopen, was al voor de ontgroening gevallen, zo liet hij later aan Quote weten.

Wederom is de schade door de aanhoudende agressieve moralistische BNNVARA-journalistiek groot: zo besloten diverse universiteiten om naar aanleiding van de Rambam-uitzending de subsidie aan studentenverenigingen stop te zetten.

Het is nog onbekend of deze bewezen vorm van nepnieuws en desinformatie verspreiden via de Staatstelevisiekanalen zullen worden gezien als ‘pogingen van Rusland om de maatschappij te destabiliseren’. Maar dat zal nu wel ineens niet.

Zoals gebruikelijk zal over de schadelijke praktijken van wederom BNNVARA verder met geen enkel woord worden gerept in de main stream media en zal het ‘kritische’ en ‘journalistieke’ Staatsradio 1-programma De Nieuws BV (BNNVARA) zoveel mogelijk het eigen straatje schoonvegen.

Anp/TPO