Media

Giel Beelen vindt het zeer onsportief dat Tim Knol geen zin heeft in rotgeintjes van Giel

22-03-2018 13:26

Gezellige zanger Tim Knol kwam vanochtend een paar lekkere nummers zingen in de wervelende ochtendshow van de altijd empathische Giel Beelen. Knol wilde een nummer van Neil Young spelen maar kreeg eerst het vuur aan de schenen gelegd omdat hij een tijd terug zo dom was geweest een ongenuanceerde tweet te versturen waar Giel het dus helemaal niet mee eens is. Tim was namelijk niet te spreken over de zwans die onaangekondigd heen en weer werd geslingerd in het blikveld van zangeres Maan vorig jaar november in de show van Frank Dane op Radio 538.

 

“Ik ben echt boos op je geweest Tim, ik heb echt getwijfeld of ik je hier wel zal uitnodigen. […] Omdat jij namelijk echt zo heftig reageerde, en ik dacht gewoon shut the fuck op Tim, je weet gewoon helemaal niet waar dit over gaat.”

 

Tim Knol is nog zo sportief om Giel op meerdere punten gelijk te geven maar hij geeft aan dat hij nu eenmaal geen liefhebber is van het type pranks waar Giel helemaal verzot op is. Na een wat ongemakkelijke discussie waar Tim Knol duidelijk niet op zat te wachten zet hij een nummer van zijn grote held Neil Young in. Vlak voor hij het nummer inzet zegt Tim nog: ”ik ben ook heel blij dat je geen stripper hebt ingehuurd”. ”Wie weet wat er nog gaat komen” reageert Giel daarop.

Borsten als bijzettafels

Als knol zo’n vijftig seconden bezig is verschijnt een in ‘stoeipoes politie-outfit’ gehulde dame met borsten als bijzettafels op het toneel en beëindigd Tim meteen het optreden. Dit kan de stripper, luisterend naar de naam Sugar, niet deren en breed lachend ontbloot ze haar immense voorgevel.

Giel kon Tim nog net op tijd in de kraag vatten bij de uitgang van het pand. Tim heeft er geen zin meer in:

 

“Ik heb hier toch helemaal geen trek in joh, hier ben ik te oud voor, voor deze ongein, sorry. Daar voel ik me ook te serieus voor.”

 

Hierna maken de mannen elkaar duidelijk dat ze beiden niet hadden verwacht dat de ander zo laag zou zakken. Giel doet verder geen moeite om zijn minachting voor zich te houden:

 

“Nou ja zeg, wat een motherfuckers

”Nou dan ben jij ook een hele slechte manager” bijt Giel de bassist vervolgens toe.

 

Je moet gewoon je bek houden

Giel haalt nog een keer aan dat Tim een ‘grote fout’ heeft gemaakt, refererend aan Tims mening over het streaker incident met Maan:

 

”Het is een gróte fout, als je niet weet waarover het gaat dan moet je gewoon je bek houden”.

”Ja, ik vind dit echt zeer onsportief Tim […] dit valt me echt ontzettend tegen”

 

Op het moment dat Giel echt dreigt te ontsporen en met geëmotioneerde stem passief agressieve beledigingen begint te maken naar de hele band verschijnt er iemand in beeld die een afkappende beweging maakt. Giel moet weer achter zijn bureau plaatsnemen.

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens