Opinie

Tenenkrommende haatmillennialsite De Gladiool slijmt en bedelt om onderdak

21-03-2018 14:37

Kent u de andersdenkendemoniseerwebsite De Gladiool? Mooi. Wij ook niet. Dat is een soort van VARAëske laster- en schandpaalwebsite die wordt beheerd door twee intolerante, haatzaaiende, intimiderende, zelfingenomen, iedereen uitsluitende linkse blanke millennials en voor die site schrijft ook ene Tofik Dibi (een bekende Internationale Socialist).

U weet nu genoeg. Een soort Joop.nl maar dan met nóg minder lezers. Ja, dat kan. Klik hier voor een voorbeeldje van al dat verbindende en constructieve deugjeukende kleine millennialburgergelijk op De Gladiool.

Grappig niet? Nee? Niet? Precies!

Crypto-fascistisch Vice-toontje

De Gladiool was ooit een projectje van een Amsterdams reclamebureau, maar om een of andere reden wil het reclamebureau er van af, of ze gaan verhuizen ofzo, hoe dan ook De Gladiool zoekt een redactieruimte want ze hebben bij iedereen en z’n moeder inmiddels lopen slijmen en bedelen of ze misschien braaf bij iemand op de redactie mogen komen zitten, desnoods bij mensen die ze jarenlang dag in dag uit kapot hebben gemaakt puur en alleen omdat die mensen de verkeerde mening hebben.

En iedereen en z’n moeder zegt nee. Terecht. Want je kunt niet verwachten dat mensen je met open armen ontvangen als je jarenlang bij wijze van de arrogantie zelve op zo’n mislukt crypto-fascistisch links Vice-toontje iedereen kapot hebt gemaakt ter ere van jezelf, jezelf en je jeukende zelf, zoals dat nou eenmaal gaat bij die moreel corrupte mislukgeneratie van hypocriete totaalnarcisten (D66/GroenLinks) die millennialgeneratie heet.

Hee Carmen Felix en Marten Mantel van De Gladiool, val eens lekker hard kapot. En snel een beetje. Doe je iedereen écht een plezier mee.

(Heeft u ook een bedeloproepje van De Gladiool ontvangen? Zeg dan ‘NEE’. Het wordt tijd dat millennials gewoon eens een keer leren omgaan met ‘NEE’. Daar kunnen ze, als ze later groot zijn, nog heel veel aan hebben. In de loopgraven ofzo.)