avatar
   
Media & TV

Europese Commissie: iedereen is bang voor Russisch nepnieuws, niemand vertrouwt het internet

En de Europese Commissie zou natuurlijk nooit liegen dus dit kan absoluut geen 'desinformatie' of 'nepnieuws' zijn

Tags: ,

 

Bron.

 

Nou volk, u leest het: we kunnen dus maar beter zoveel mogelijk doen tegen ‘het internet’ (want dat is één compleet ding, ‘het internet’, heel simpel eigenlijk) om ‘nepnieuws’ te bestrijden want eigenlijk iedereen in Europa is bang voor ‘nepnieuws’, wat dus vooral via internet komt. Logisch, couranten en staatsomroepen bijvoorbeeld zijn veeeeeeeeeeeel betrouwbaarder, die zouden nooit aan ‘desinformatie’ doen (hahaha, hihihihi, hohohoho, bwahahahahazucht).

Dus kom d’r maar in EU-internetcensuur. ‘Het internet’, dat moeten we niet willen met z’n allen. De Europese Commissie heeft het onderzocht, objectiever dan een onderzoek van de Europese Commissie kan een onderzoek niet worden.

 

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.