TPOok!

 
Media & TV

Obama’s in gesprek met Netflix over serie ‘inspiratievolle verhalen’

Apple en Amazon zien een samenwerking ook wel zitten

Tags: ,

Barack Obama is in gesprek met Netflix om een nieuwe serie te produceren. De voormalige president en first lady Michelle willen ‘inspiratievolle verhalen gaan vertellen’. Er zou nog geen officiële deal zijn gesloten, meldt The New York Times.

Apple en Amazon

“President en mevrouw Obama hebben altijd geloofd in de kracht van verhalen vertellen en doorgeven”, zegt Eric Schultz, een voormalig senior adviseur van de 44e president van de Verenigde Staten. “Gedurende hun leven hebben ze verhalen verteld over mensen die een verschil hebben willen maken in deze wereld. Wat betreft hun toekomstplannen: zij zullen nieuwe wegen blijven bewandelen om hun verhalen te blijven delen.” Schultz doelde hiermee niet specifiek op de eventuele Netflix-deal, maar op de interesses van de Obama’s in het algemeen.

De voormalig president is niet alleen benaderd door Netflix; ook Apple en Amazon zien een samenwerking met Obama zitten. Mocht Netflix de deal rondkrijgen, dan wordt dit een van de grootste contracten in de geschiedenis van het bedrijf.

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.