Humberto Tan stopt tegen zijn zin met RTL Late Night – Twan Huys (Nieuwsuur) volgt hem op

28-02-2018 23:43

Humberto Tan stopt tegen de zomer als presentator van RTL Late Night. Dat kondigde hij woensdagavond aan op tv. Humberto Tan presenteerde de talkshow van RTL 4 vijf jaar lang sinds augustus 2013, maar heeft niet meer de hoge kijkcijfers van weleer. Tan vertrekt tegen zijn zin. Twan Huys (nu nog Nieuwsuur) wordt zijn opvolger. Huys stopt na 25 jaar NOVA en Nieuwsuur als presentator bij de NTR en wordt met ingang van het nieuwe tv-seizoen in september de nieuwe presentator van RTL Late Night.

 

Huys blijft tot 1 mei Nieuwsuur presenteren. Humberto Tan blijft tot het einde van het huidige televisieseizoen presentator van RTL Late Night.

“Na vele prachtige jaren bij de NTR is het tijd voor veranderin”, zegt Huys. “Met ongelooflijk veel plezier kijk ik terug op mijn correspondentschap in Amerika voor NOVA en daaropvolgend het presenteren van Nieuwsuur en College Tour. Na elf jaar als anchor bij de mooiste journalistieke rubriek van Nederland is hun nu tijd voor een nieuw avontuur op de late avond bij RTL”

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens