TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Comeback – De Tokkies zijn terug (Althans, dat willen ze)

Familie wil met uitbrengen single schulden aflossen - Vader Tokkie ernstig ziek

De familie Ruijmgaart-Tokkie komt terug. Dat hebben ze verteld aan Shownieuws. Het Amsterdamse gezin, dat in 2003 bekendheid kreeg door uit de hand gelopen burenruzies, wil met het uitbrengen van een single uit de schulden zien te komen. Ook wil moeder Hannah van hun slechte naam af. ‘Tokkie’ is synoniem voor asociaal geworden. Het woord staat zelfs met die omschrijving in de Van Dale.

“Met mijn ouders gaat het totaal niet goed”, zegt de dochter van Hannah Tokkie en Gerrie Ruijmgaart tegen Shownieuws. “Met mijn vader gaat het slecht vanwege zijn keelkanker en met mijn moeder gaat het lichamelijk en ook geestelijk slecht. De grootste wens van mijn moeder is haar naam zuiveren. Wij gaan weer naar buiten treden. Nu komt deel twee.”

De familie wil weer gaan optreden en een single uitbrengen, hoewel ze niet echt kunnen zingen. “Laten we duidelijk zijn, wij zijn geen zangers of zangeressen, maar we gaan het gewoon doen en we gaan kijken wat het ons brengt”, aldus de dochter van Hannah en Gerrie.

Lees ook

Mark Rutte zal tuig geen Tokkie meer noemen

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.