TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Grote fatsoenscrackdown over kech-roeper rapper Boef: samenvatting

Is er al een drammanifest om Boef-adverteerders mee te intimideren?

Tags:

Muziekfestival Muze Misse in Oss heeft alsnog een streep gezet door het optreden van rapper Boef tijdens de editie van komende zomer. Ook diverse optredens in het buitenland gaan niet door, want GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon, heeft de samenwerking met de rapper opgezegd.

Boef kwam deze week in opspraak omdat hij in een video drie vrouwen die hem hielpen, uitmaakte voor hoeren. Later maakte hij nog meer mensen boos toen hij alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes hoeren noemde. Na veel ophef bood hij zijn excuses aan.

De organisatie van Muze Misse neemt na een worsteling afstand van de uitspraken van de rapper en gaat op zoek naar een vervanger, aldus een verklaring. Het festival vindt plaats op 1 juli en er worden ongeveer 6000 mensen verwacht. Onder andere Golden Earring en Roxeanne Hazes staan op het programma.

Boef zou komende zomer ook op diverse vakantiebestemmingen van GOfun optreden, maar die optredens gaan niet door. “Na een gesprek met Boef en zijn management hebben we in gezamenlijk overleg besloten om de samenwerking tussen rapper Boef en GOfun te beëindigen”, meldt de organisatie van jongerenreizen. “Vanwege de recente uitspraken van Boef lijkt het beide partijen beter om de samenwerking te staken.” GOfun organiseert partyvakanties naar bestemmingen als Chersonissos in Griekenland, Sunny Beach in Bulgarije en Lloret de Mar in Spanje.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.