Media & TV

Deze reacties zijn goedgekeurd door verschillige en fatsoenlijke BNNVARA-redacteuren

29-12-2017 13:57

Een korte bloemlezing van reaguursels onder dit uiterst verbindende en bruggenbouwende artikel op een door belastingbetalers BNNVARA-leden betaalde website van een omroep die graag de dialoog wil aangaan met iedereen in onze maatschappij:

 

“Als geïnstrueerd wordt om alleen maar islam issues op te brengen en je gaat er mee akkoord dan kies je voor die wannabe fascissies. En dan kies je ook er voor dat schuim te vertegenwoordigen. Je weet dat er nog fatsoen in Nederland is en dat er een hoop mensen je aanzien als een paria, als een domme xenofobe racist.
Dan achteraf niet zeiken en zeggen dat je wel fatsoenlijk bent. Dat mensen met een boog om je heenlopen zoals er ook gebeurde bij NSB’ers is een consequentie. Zij hadden geen Islam maar Joden op de agenda, maar de rest van de haat tegen links, vrouwen etc. dat heb je gemeen.

PVV’ers die gaan klagen dat ze met de nek worden aangekeken hebben geen benul wat voor troep ze spuien en dat ze de Nederlandse normen en waarden vernietigen. Landverraders.

PVV klagers vertonen hypocriet calimerogedrag. Wie met bagger gooit is een baggergooier. Niets meer en minder.”

 

“Klagers en haatzaaiers moet je niet serieus nemen. Laat de ontevreden burger zich eens op de echte dieven richten ipv tegen een makkelijke prooi. ipv tegen de minderheden. Laat ze eens demonstreren tegen Buma (bombarderen) Haatsma en Rutte. Laat ze gewoon eens niet zo zeiken en tevreden zijn.”

 

“[Wilders] Hij mist elk gevoel van empathie. Elke gevoel van aansturing en hij kan ook compleet niet organiseren. We moeten van Wilders en van een deel van de media( Wierd Duk vooral) de PVV kiezers serieus nemen. Ik zie vooral domme en onwetende PVV kiezers. Die Nederland met een gek willen opzadelen. Met Rutte is ook van alles mis, maar je hebt baas boven baas.

Waarom zijn wannabefascistiese rechtse partijen altijd zo’n een trekpleister voor de boze teleurstelde kiezer. Waarom moet het altijd op een Blut Und Boden, Eigen Volk eerst partij. Welk mens is er met dit soort partijen ooit tevreden geworden?

Stem niet, richt een eigen partij op, stem voor de dieren, weet ik het maar waarom altijd stemmen op dat rechtse xenofobe gepeupel die nooit wat oplost voor de gewone man omdat de gewone man ze geen reet interesseert.”

 

“[over vermoedelijk 4 jaar zal het anders zijn en binnen 8 jaar zal vermoedelijk FvD in het kabinet zitten.]
Een voortzetting van het zich afdromen van uiterst rechts.”

 

“FvD zal blijven groeien tot de andere partijen meer naar het volk zullen luisteren
Waarom toch. Het Schorem voor Democratie heeft geen reet met het volk op.”

 

“Baudet, die de kiezer net even iets geloofwaardiger op het verkeerde been kan zetten dan Geert Wilders.
Zou het woordje ‘geloofwaardiger’ willen vervangen door de combinatie ‘nog gevaarlijker en gehaaider’.”