TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

House of Cards seizoen 6 gaat er toch komen, zonder Kevin Spacey

Slechts acht episodes

Netflix heeft met de producenten van House of Cards een akkoord bereikt over de opnames van het zesde en laatste seizoen van de hitserie. Het draaien van de laatste afleveringen was stilgelegd vanwege de rel rond hoofdrolspeler Kevin Spacey, maar wordt begin 2018 vervolgd. Spacey zal geen deel meer uitmaken van de cast, meldt vakblad Variety maandag.

Het zesde seizoen zal niet dertien afleveringen tellen, zoals eerst was aangekondigd, maar acht. Robin Wright keert terug in de hoofdrol van Claire Underwood, de vrouw van de door Spacey vertolkte manipulatieve politicus Frank Underwood.

Het is onduidelijk hoe het personage van Spacey uit de serie wordt geschreven. Ook is niet bekend wanneer het zesde seizoen van House of Cards op Netflix te zien zal zijn. Spacey is in Hollywood persona non grata geworden nadat een groot aantal acteurs hem heeft beticht van seksueel ongepast gedrag en aanranding.

 

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.