TPOok!

 
Opinie

Arthur van Amerongen = Racisme!

'Arthur van Amerongen maakt ons allemaal medeschuldig aan virtuele genocide'

Artikel na afbeelding.

 

 

Ik koester al langer twijfels over mijn facebookverstandhoudingen in het algemeen, en dit vuige stuk neofascistisch protoplasma genaamd Arthur van Amerongen in het bijzonder. Een beetje mensen waarschuwen over de tikkende tijdbom die Molenbeek is ruim voordat islamofascistische steekvliegen er hun toevlucht zochten. Schaamteloos! Na deze noodzakelijke vermaning weet ik het zeker: ik en velen met mij verlenen de heer Van Amerongen een geloofwaardigheid die hij niet verdient en dat, lieve lezer, maakt ons effectief medeschuldig aan virtuele genocide.

Ik wil trouwens iedereen die onverhoopt bevriend is met het gewraakte sujet oproepen ogenblikkelijk de ontvriend-knop in te drukken en- als je écht de deugtrap wil bestijgen, een T-shirt uit de wintercollectie van Veghel Fashion Inc. aan te schaffen met daarop de tekst: ‘Arthur Van Amerongen = racisme!’, heel prominent graag, en bij voorkeur afgedrukt in een sierlijk-Gotische belettering, want niets deugt lekkerder dan openlijke gestes van goedmenschschap.

Anne-Frank hartje Rapper Boef

O ja, was ik in mijn deugdronken haast om aan de goede kant van de geschiedenis te staan toch bijna vergeten ook mijn andere deugshirts te pimpen, zoals daar zijn de met donkerbruine en gifgele engkleuren beschilderde Baudet = Hitler-polo, het met een subtiel in het vest geborduurde kogelmotief vergezeld van een alleszins redelijk Stop Forum voor Democratie, en het met zacht-empathische kleuren geornamenteerde Anne-Frank hartje Rapper Boef (mét Palestijnensjaaltje).

Deze en andere T-shirts uit de wintercollectie zijn overigens eenmalig met korting te bestellen via mijn BV in Bangladesh, speciaal voor trouwe lezers van TPO, zodat u voor een luttele 69.99 euro uw medestrijders tegen onrecht en ‘ongelijkheid’ kunt overdeugen.

P.S.

Voor bestellingen kunt u de doneerknop gebruiken onder mijn auteursinfo. Let wel: verzending is niet gegarandeerd (u moet begrijpen dat ik op kwartaalbasis meerdere belastingfunctionarissen van ‘geschenken’ moet voorzien- en die, kan ik u verzekeren, nemen geen genoegen met 10 procent korting op de aanschaf van de eerste drie deugshirts.

   

Steun direct Jurriaan Maessen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.