TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: Ton F. van Dijk gooit napalm op NPO

'Stop onmiddellijk met Boer Zoekt Vrouw'

Tags:

 

“‘Maak van het bestel één publieke mediaorganisatie. Dat betekent het einde van de omroepen zoals we ze kennen, maar niet van datgene waar ze zo goed in zijn. Omroepen moeten doorgaan als productiehuizen. De publieke omroep is dan minder kwetsbaar, omdat je voortaan praat met één mond waardoor ook niet constant opnieuw ruzies ontstaan.’

Volgens de oud-omroepman zijn er weinig mensen in Hilversum die denken dat het bestel in de huidige vorm stand zal houden. Ze durven het niet hardop te zeggen.

‘Stop onmiddellijk met Boer Zoekt Vrouw en accepteer dat de kijkcijfers wellicht wat zullen dalen. Dat zou een geweldig signaal naar critici zijn. Het geeft de publieke omroep de kans om nieuwe, innovatieve en echt publieke programma’s te bedenken. Die niet, zoals Boer Zoekt Vrouw, oorspronkelijk uit het buitenland komen. Vertel aan iedereen die het wil horen dat de publieke omroep voortaan alleen nog eigen programma’s uitzendt als belangrijk onderscheid met commerciële zenders.'”

 

Geinig, oud-omroepbobo Ton F. van Dijk gooit in het AD flink wat kerosine en olie op het sluimerende anti-NPO-vuurtje in Nederland, en volkomen terecht (Blendle-link).

Heel Holland en hun bejaarde moeders weten inmiddels dat al die achterlijke ledenomroepen net zo uit de tijd zijn als het feodalisme of het verplicht achterin de bus zitten voor negers en dat alles van de NPO wat nog wél kijkcijfers trekt net zo goed door de commerciëlen kan worden gemaakt en helemaal niets met de raak van een publieke omroep heeft te maken.

Bange laffe ambtenaartjes

Maarja, op het Mediapark werken vooral bange laffe ambtenaartjes (M, blank, middelbaar) en Hans ‘tonnen per jaar’ Laroes die hun narcistische bek nevernooitniet gaan opentrekken maar, bijvoorbeeld, liever wegkijken als een hoofdredacteur (M, blank, middelbaar) van de zo moreel hoogstaande BNNVARA een ordinaire #metoo-misdadiger blijkt te zijn.

NPO-medewerkers = zielige bange laffe mensen die gewoon zo lang mogelijk van hun 9 tot 5-subsidiebaantje met riante pensioenregeling willen genieten. Ja, dat Mediapark lijkt warempel de SovejtUnie wel.

NPO = misdaad

Enfin, Ton F. zegt het nog maar eens een keer. Heel goed, je weet maar nooit na hoeveel keer herhalen de ruggengraatloze Nederlandse politici eindelijk eens écht de stekker uit die stilzwijgend door iedereen goedgekeurde georganiseerde misdaadorganisatie die NPO heet trekt.

De huidige vorm van NPO = misdaad. Een misdaad tegen de moderne maatschappij, tegen het belastingbetalende volk, tegen de intelligentie, tegen goede smaak, tegen creativiteit, tegen vrijheid van mening en vrijheid van gedachten, tegen open democratie en vooral tegen gewone burgers die niet bij de NPO werken.

Dat deze misdaad jaar in jaar uit onbestraft blijft en de grootste misdadigers uit deze organisatie zichzelf jaar in jaar uit openlijk blijven belonen met exorbitante salarissen is behalve verontrustend ook veelzeggend over hoe de echte macht in Nederland is verdeeld.

Laten we maar gewoon hopen dat de geschiedenis ooit zal oordelen over deze onbestreden misdaden in de vrije democratische rechtstaat Nederland anno 2017.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.