Media & TV

Kijkenswaardige televisie met Danny Ghosen op de onbekeken NPO-staatszender NPO 3

27-11-2017 13:02

Okee, dit is nieuw op TPO: reclame voor een staatstvprogram van de NPO, op de volstrekt onbekeken ‘jongeren’-zender NPO 3. Maar, dit is dan wel weer met Danny Ghosen, ooit dé pitbull van Powned, en de trailer (zie hieronder) belooft serieus wat.

U hoeft dit natuurlijk ook helemaal niet op donderdagavond om 21:00 uur via de oudmediale beeldbuis te kijken, het komt as usual gewoon online bij NPO.nl. U bepaalt in 2017 immers zelf wel wanneer u iets wenst te kijken.

In vier afleveringen van maarliefst 45(!) minuten loopt Ghosen in Danny Demonstreert mee met de beroepsdemonstranten van: Britain First, Identitairen, Dierenactivisten en Anti-Trump/anti-blank nationalisme in de VS.

 

TPO-interviewtje met Ghosen:

 

“Wat me het meest is bijgebleven is meelopen met Britain First. Dat is echt knallen aan alle kanten. Het zijn lui die een moskee binnenlopen om vervolgens een imam uit te schelden of een in een halal-winkel gaan staan schreeuwen tegen klanten. Die mensen weten echt niet wat ze meemaken: dan staat er ineens een groepje forsgebouwde Britse tokkies tegen je te schreeuwen.

Je ziet in Nederland nu hoe het pro-Zwarte Piet-front de tactieken van Britain First overneemt: een school binnenlopen, bij Sylvana op de stoep staan…ze hebben geleerd dat alleen demonstreren met spandoeken niet voldoende is. Door agressiever te werk te gaan haal je gegarandeerd het nieuws, bij Britain First weten ze dat al veel langer.

Voor mij persoonlijk was er tijdens de demo met identitairen in Berlijn wel even een eng momentje. Sta je daar midden tussen agressieve demonstranten, agressieve anti-demonstranten en onvoorstelbaar veel politie in. Toen dacht ik wel even: ‘Waarom ben ik dit werk ook alweer gaan doen?’

Die anti-Trump/anti-hategroup demonstranten in de VS zijn niet van Antifa trouwens. Bij Antifa is geen enkele journalist welkom. Zelfs ik niet.”

 

Danny Demonstreert, (NTR/NPO), vanaf donderdag 30 november 21:00 uur op Staatstelevisiezender NPO 3.