Opinie

Bonusquote: pure mannenhaat in mannenhaatkrant AD, dankzij de #metoo bandwagon

04-11-2017 19:23

 

“En nee, niet alle mannen zijn viezeriken. ‘Maar wel bijna alle vrouwen hebben in meer of mindere mate te maken gehad met seksueel geweld. Dat is onacceptabel. We moeten het beter doen, voor onze kinderen, voor de toekomst.” Mannen die denken dat ze niks te maken hebben met #metoo kunnen bij zichzelf te rade gaan. Spreken ze andere mannen aan, als ze zich vijandig opstellen tegen vrouwen? Hebben ze wel eens gelachen om een grap over verkrachting of toegekeken terwijl een vrouw werd bepoteld? Helpen ze, als ze zien dat iemand in hun omgeving lijdt? ‘In Zweden en sinds kort ook IJsland komen mannen bij elkaar tijdens ‘kereldiners’. Ze eten samen, praten over wat het betekent om een man te zijn. Hoe kan het dat veel mannen niet huilen, één op vijf geen beste vriend heeft, ze vaker zelfmoord plegen en minder snel naar de dokter gaan?'”

 

Alstublieft. De #metoo-aap komt langzaam uit de mouw. Het gaat niet langer meer om zielige maar serieuze gevallen van #metoo, het gaat inmiddels om het opdringen van een gevaarlijke feministische mannenhatende linkse ideologie. Kijk maar, staat er gewoon, in het AD (die gezellige gezinskrant): alle mannen zijn fout, en als ze het niet zijn dan toch. Vul bij ‘Niet alle mannen zijn viezerikken, maar…’ op de plek van ‘mannen’ ‘moslims/joden/homo’s/negers/etc.’ in en je bent helemaal klaar voor de rest van je leven.

Lees vooral ook de rest van het mier-en mierzoete artikel, dat gaat over een meisje dat slachtoffer werd van verkrachting maar in plaats van gewoon wraak te nemen zoals het hoort, haar christelijke andere linkse De Correspondent-wangetje naar de verkrachter toekeert en nu samen met de klootzak die haar heeft verkracht via linkse goedmenspropagandapodia als TED (en het AD) de wereld probeert te leren dat eigenlijk alles in het leven een leuk cadeautje is met een regenboog en dat het verder allemaal de schuld is van mannen.

Dat dader en slachtoffer uit Scandinavië afkomstig zijn, het linkse super-PvdA-pretpark van sociale experimenten, zal niemand verbazen.

Enfin, nu even lekker uithuilen na het klaarkomen met wat andere knotjesdragers tijdens een Zweeds ‘kereldiner’, daarna mezelf van kant maken, geboren misdadiger dat ik ben, want man.