Media & TV

U zond in: ‘Alles mag geschreven worden, maar persoonlijk vind ik dit veel te ver gaan’

14-10-2017 16:03

 

“aller eerst zou ik willen weten of het stuk van the post over Anna een daadwerkelijk echt stuk is wat is gepubliceerd. Het gaat om http://nieuws.tpo.nl/2017/10/09/bonusquote-zo-gevaarlijk-is-opgepakte-verdachte-zaak-anne-faber/

Als dit zo is, vind je het dan echt nodig om meerdere keren te vertellen hoe twee jonge meisjes op brute manier verkracht zijn? Tot in de details…..? Als dit jouw dochters waren, zou je dan ook willen dat dit zo opgeschreven stond……? Is dit in overleg met de slachtoffers gegaan…..?

Alles mag geschreven worden, maar persoonlijk vind ik dit wel echt te ver gaan. Mocht dit bericht nepnieuws zijn, wat ik in ten diepste hoop, dan bied ik natuurlijk mijn excuses aan.

Met vriendelijke groet, Judith”

 

 

Beste Judith,

Wat fijn dat alles mag worden geschreven. Als dat niet meer zo zou zijn dan zou de Staat der Nederland een groot probleem hebben met zo’n online toegankelijke publicaties van een openbare rechtszaak, waarin ze meerdere keren vertellen hoe twee jonge meisjes op brute manier verkracht zijn (Schande! Ze moesten nooit meer openbaar zijn, die kwetsende rechtszaken!)

De vraag is nu wel een beetje: als het sowieso mag worden geschreven, wat heeft het dan nog voor zin om jouw mening ongevraagd via mijn Facebook-privé-berichten aan me op te dringen? (Heb je lang moeten zoeken voordat je de boodschapper-van-het-nieuws-die-dood-moest kon vinden op Facebook zodat je aan de boodschapper zo persoonlijk mogelijk je mening kon doordrammen?) Het mag namelijk worden geschreven en je denkt toch niet serieus dat jouw mening ooit iets zal kunnen veranderen aan dat wat mag worden geschreven?

En nee, het is geen ‘nepnieuws’. Geen idee waarom je dat denkt, al zul je dat van de reguliere media hebben geleerd: al het nieuws wat niet bevalt is tegenwoordig al snel ‘nepnieuws’ (de Russen, de Russen!). Het is gewoon heel erg echt nieuws. Echter dan dit wordt nieuws eigenlijk niet.

Oh, doet al die werkelijkheid pijn, popje? Hier, neem maar snel een blauw pilletje.

 

Lees ook: Stalkende moralisten gaan TPO kapotmaken wegens kwetsende artikelen.