Media & TV

Ultra-links AfD-haatartikel door Rob Savelberg in ‘rechts conservatieve’ Telegraaf

28-09-2017 13:00

 

“Vooral in de zuidoostelijke deelstaat Saksen werd er op de nationalistische partij [AfD] gestemd. Dit is sinds drie jaar de bakermat van Pegida, de geradicaliseerde volksbeweging tegen moslims en asielzoekers. Hier werd met hooivorken en galgen opgeroepen om volksvertegenwoordigers, rechters, kerkfunctionarissen en journalisten te doden.

In Dresden en op het Saksische platteland wonen echter nauwelijks moslims of niet-Europese immigranten.

De partij [AfD] waarop veel Saksische mannen stemden zit vol met antisemieten, mensen die twijfelen aan de Holocaust, die geloven in samenzweringen en lieden die van mening zijn dat kanselier Merkel de bevolking wil uitwisselen tegen Arabische asielzoekers.

Jens Maier, rechter in Dresden en kersvers volksvertegenwoordiger voor de AfD brak een lans voor de rechtse massamoordenaar Anders Breivik.”

 

Kijk, ‘kwaliteitsjournalistiek’, objectief en uiterst professioneel, in de ‘rechtse’ krant van ‘Wakker Nederland’ De Telegraaf (Blendle-link).

Er staat nog net niet ‘AfD = nazi, eigenlijk moeten alle AfD’ers tegen de muur want fascisme!’, maar het staat er eigenlijk ook weer wel. Je ziet het woeste schuim haast van de snor van Rob ‘alles wat niet mijn mening is, is gore shit’ Savelberg afspatten. Was de AfD Pim Fortuyn geweest dan lag ie al lang te bloeden op een Duitse parkeerplaats.

Alleen: dit is dus geen column, dit is een serieus bedoeld achtergrondartikel. Geen grap! Zelfs bij Joop.nl krijgt de lezer nog meer waar voor zijn geld, en dat is gratis, kun je nagaan. Hier moet je dus als Telegraaf-abonnee voor betalen omdat je graag wat VVD-liberale, rechtsconservatieve pro-hardwerkende burgers actiejournalistiek tot je wilt nemen.

Enfin: hoi Telegraaf-lezer, welkom bij het extreem-linkse demoniserende linkse activistenblad Ravage!