Opinie

Linkse grachtengordeleikels (Radio 1) zijn geen linkse grachtengordeleikels, zeggen ze

28-09-2017 16:00

Radio 1 (NPO), het nieuws van linkse alle kanten. Met vandaag uiteraard weer de terminaal zieke maar tot op het merg doorgerotte moreel- en journalistiek corrupte ‘christelijke’ ledenomroep KRONCRV, met hun offline oud mediale open riool getiteld Mediaforum.

Gasten: twee oude blanke mannen Ronald Ockhuysen (83, cultuurminnende totaalwegkijker van PvdA-clubblad Parool) en Jan Tromp (144, PvdA-lid, mislukt VARA-televisiepresentator, voorheen snorbezitter en oud-adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant, een soort Parool maar dan met veertien keer de Volkskrant).

Graag laten deze twee linkse grachtengordeleikels, die in hun leven nog nooit verder hebben gekeken dan het uitzicht op de bovenste verdieping van hun ivoren toren op de gracht of een door de Volkskrant betaald New Yorks appartementje met uitzicht op Central Park, het vullis volk op ronkend moraliserende maar dominee-esque oud mediale flopjournalistieke nepnieuwswijze het volgende weten:

 

“Twitter is stom. Dat is de schuld van Geert Wilders. Die polariseert en radicaliseert en dankzij het gif van Geert Wilders is Twitter nu dus stom. Dus als Geert Wilders zeurt over bedreigingen en alles dan is dat ook een soort van zijn eigen schuld. Met zijn zomaar meningen uiten, alsoftie helemaal voor niets is veroordeeld door Volkskrant lezend Nederland de rechter vanwege zijn mening, en dan houdt ie nog steeds zijn muil niet met zijn gehaatzaaierij. Wilders doet niets anders dan haat en nijd veroorzaken, verheft schelden tot norm en heeft een atmosfeer gekweekt waarin intimidatie heel gewoon is geworden.

Verder: het volk is stom met hun enorme tekort aan uitdrukkingsvaardigheid, we moeten veel meer aan de toon gaan denken met zijn allen, de online cultuur van schelden is ook heel erg stom, wat dus allemaal de schuld is van Wilders en al die sneue kutburgers die nooit eens naar ons dominees luisteren terwijl we al sinds 1968 drammen dat het domme volk eens een keer naar ons moet luisteren, die online cultuur van schelden is gewoon dom en stom en mensen moeten eens nadeken.

EN DENKEN WE EEN BEETJE AAN DE TOON?”

 

Groetjes, twee uitgerangeerde journalisten moralisten die er sinds de introductie van het internet en vooral social media achter tot hun grote schrik achter zijn gekomen dat ten eerste mensen gewoon terug kunnen praten, ten tweede dat die mensen ook heus wel doorhebben dat geëngageerd babbelen over ‘de toon’ en ‘fatsoen’ en ‘respect’ echt je chronische gebrek aan talent en tekort aan hedendaags maatschappelijk inzicht niet kan verbergen en ten derde dat ze volstrekt maar dan ook volstrekt overbodig zijn geworden omdat het ‘domme scheldende volk’ gewoon lekker hele dikke schijt heeft aan wat opa en oma journalistieke-links-calvinistische middelmaat dagelijks voor zure moralistische burgermansfatsoen anno 1973 via de ‘verbindende’ en ‘betrokken’ haatradio van Hans Laroes en zijn corrupte taxpoetgraaiende christenbroeders over het volk uitkotst.

En of we nu niet meteen weer via ‘allerlei online podia’ naar aanleiding van deze verheffende en verhelderende meninkjes van opa (PvdA) en opoe (PvdA) via de Staatsradio willen schrijven dat het ‘twee LINKSE GRACHTENGORDELEIKELS zijn’.

Nou, komisch duo Ockhuysen en Snorbijpunten, wat had je zelf gedacht precies dat we zouden gaan doen? Hmm?

Tot zover Radio 1, het nieuws van alle kanten uw lasterlijke linkse haatzender in bange rechtspopulistische tijden. Morgen weer gewoon burgerdoorhaten met Paul ‘er moet nog veul meer taxpoet naar de NPO’ Römer en dat rare halfkale NPO-fossiel met die snor en die bril (je weet wel, die ene…)?

We verheugen ons!

(Klik hier om het geluid te horen van uw belastinggeld dat door de plee wordt gespoeld. Dagelijks. Elke dag. Via Staatsradio 1.)