avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 31) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Red Pill Edition, NPO, Rob Stenders, dr. Sid Lukassen, Hans Laroes, kernoorlog, Ri Chun-hee

NRC-nepnieuws, China-correspondent, Perdiep Ramesar, NPO, radio, Radio 2, Rob Stenders, Lex Harding, 5 Jaar Later, Jeroen Pauw, red pill, rode pil, feiten, waarheden, feminisme, documentaire The Red Pill, mannenhaat, voogdij, sociale wetenschap, vrijheid, waarheid, vrijheid van meningsuiting, realisme, religie, social justice warriors, intersectioneel feminisme, Buitenhof, dr. Sid Lukkassen, cultuurmarxisme, Hans Laroes, marxisme, Mao, gelijkheid, klassen, opgerolde hemdsmouwen, Groene Amsterdammer, framen, Godwin, Avondland en Identiteit, Rob Riemen, werkgeversbellen met Tom Jan Meeuws, Margriet Oostfront, Noord Korea, kernoorlog, Ri Chun-hee, James Mattis, Trump, nucleaire opties, oorlogsscenario’s, invasie, onthoofdingsaanval, mutual assured destruction, fog of war, intell, Seoul, nuken, nucleaire escalatie, liquidatie, commando’s, special forces, ICBM, kernkoppen, Star Wars, tactical nukes.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.