Achtergrond

Bewijs: Joop.nl gaat recht tegen beleid, missie, statuten, afspraken BNN in

04-09-2017 10:59

 

Ja, je kunt niet anders dan concluderen dat Joop.nl een ‘positief effect’ heeft op de samenleving. Vooral iedereen die in de afgelopen jaren het slachtoffer is geworden van laster- en vernedering op Joop.nl zal dit als uiterst positief ervaren.

 

Elke dag voor ‘racist’ worden uitgescholden door de hoofdredacteur van Joop.nl, dat is inderdaad heel erg ‘betrokken’. Laat staan dagelijks democratisch gekozen volksvertegenwoordigers als Wilders en Baudet demoniseren, dat heeft een enorm ‘positieve impact’ hoor!

 

Wij denken zomaar dat Dumpert.nl 100% meer ‘j0ngeren tussen de 15 en 35 jaar’ trekt dan Joop.nl. Maar dat kan natuurlijk aan ons liggen. Verder: ‘lust for life’ en Joop.nl in één zin…right.

 

‘Blijven verjongen’: door dagelijks te doen alsof het nog altijd 1973 is en de PvdA nog aan de macht is? Als je vooral bejaarden en babyboomers wilt bereiken zit je geramd in elk geval, dat dan weer wel.
 

Joop.nl ‘snel, vernieuwend en humorvol’? HAHAHAHAHAHAHAHA! “Ik moest vandaag toch zo lachen om een artikel op Joop.nl” (Helemaal Niemand Ooit).
 

LOL! WTF? ‘Effectbejag mag niet voorop staan’? Zie hier een geinig overzicht waaruit instant duidelijk wordt dat Joop.nl vrijwel alleen maar om ‘effectbejag’ gaat. Of lees gewoon dit even. Nee, erg ‘correct, betrouwbaar en integer’ hoor dat Joop.nl!
 

LOLOLOLOL! Zie hier een lijst waaruit instant duidelijk wordt dat Joop.nl vrijwel alleen maar de waarheid verzint. Bekijk ook deze video.

 

‘Beeld en geluidmanipulatie is onaanvaardbaar’. Joe! Kan iemand dit en dit en dit even naar de dagelijkse leiding van BNN en het Commissariaat van de Media mailen? Want er staat toch écht dat ‘manipulatie’ ‘onaanvaardbaar’ is. Of voer gewoon een lang maar goed gesprek  met de erfgenamen van Bart de Graaff plus alle BNN-leden….

Graag gedaan!

Wanneer precies komen de BNN-leden in opstand en laten zij van zich horen? Het is namelijk ook jullie geld wat nu wordt gebruikt voor het continueren van deze inktzwarte haat- laster- stalk- schandpaal- en nepnieuwssite die bedoeld is om iedereen met ‘de verkeerde rechtse mening’ te demoniseren. Met de missie van BNN heeft Joop.nl in elk geval helemaal NIETS te maken.

Succes BNN-leden! And keep reaching for that rainbow!

 
Joop.nl (beter bekend als online BNNVARA-subdomein joop.bnnvara.nl) is een website die wordt gefinancierd met ledengeld afkomstig van BNNVARA-leden en deels met belastinggeld.

Meer informatie, plus bronnen van bovenstaande screenshots, vindt u hier.