avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 30) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

De Correspondent-podcast, staren in je endeldarm, Elvis Presley de racist, Persis Bekkering

Kabinetscrisis, racisme, blaffende hond, eenpartijstaat, VVD-dictatuur, reacties, GroenLinks-propaganda NPO, BNNVARA, Gerard Timmer, rechtse hetze, belastinggeld, Hillary Clinton, conservatieven, progressieven, zwart, Yale, De Correspondent-podcast, Jesse Frederik, Rutger Bregman, pilsje bij open trekken, namedroppen, Jiskefet, Tennessee, Gone with the Wind, filmklassieker, kwetsend, zelfcensuur, klagende minderheid, dictatuur, slappe knieën, bange mensen, Persis Bekkering, literatuur, recensies, grachtengordelbubbel, Elvis Presley is racisme, NRC, wanhoop, Céline, kunst, kutkunst, provocatie, kunst- en cultuurinstituten, middelmatige kutkunst, pc-kunst, De Correspondent-kunst, Joost Zwagerman, Brendan O’Neill, freedom of speech, overheidscensuur, Ministerie van Informatie, De Russen!!!1!, nepnieuws, MH17, vragen stellen, verkrachting, vluchtelingen, propagandaoorlog, Koude Oorlog, CIA, Morgan Freeman, racisme, 2014, identity politics, huidskleur, kaal hoofd.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.