avatar
   
Media & TV

NPO gaat voortaan kinderen indoctrineren met soort DWDD-Muppetshow

Inclusief huisdichter Nico de Neushoorn

De publieke omroep komt dit najaar met De Boterhamshow, een nieuw educatief ontbijtprogramma voor kinderen. Alle personages in de NTR-rubriek, die elementen heeft van De Wereld Draait Door en late night talkshows, zijn poppen.

Host is Opper de Pop. Huisdichter Nico de Neushoorn, overduidelijk een knipoog naar de schrijver Nico Dijkshoorn, vertelt verhaaltjes op rijm. De dagelijkse show (vanaf eind november te zien op NPO 3 rond 07.45 uur) is bedoeld voor kinderen tussen de zes en acht jaar.

Baas van de NTR is Paul Römer. Een openlijk Geenstijl- en TPO-hater, want veel te pluriform zonder rekening te houden met de door hem goedgekeurde fatsoensnormen en -waarden, die graag zou zien dat er nog eens 200 miljoen euro extra per jaar naar de NPO gaat.

Anp/TPO

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.