Opinie

TPO: ‘Laat Beatrice de Graaf maar een keer naar pagina 3 gaan’

25-08-2017 12:58

Moraalterreur-expert TPO adviseert niet te veel aandacht te geven aan Beatrice de Graaf. “Het is, hoe charmant ze ook is, meer van hetzelfde. Laat haar dan maar een keertje naar NPO-radio-uitzendingen midden in de nacht gaan, of een analyse schrijven op pagina 3, zonder dat ze elke dag op prime time als alwetend orakel via DWDD bij het volk door de strot wordt geduwd en in vrijwel elk oud medium naar voren wordt gedrukt alsof ze serieus de enige terrorisme-expert van Nederland is, terwijl ze in werkelijkheid een christenideologische politieke ChristenUnie-agenda heeft.”

Op dat punt is TPO het helemaal eens met de woorden van De Nederlandse Onderbuik, die regelmatig laat horen dat wegkijken van terreur en een belabberd beleid maken, waardoor islamitische terreur juist mogelijk wordt gemaakt, profiteert van alle aandacht die wij aan Beatrice de Graaf geven.

TPO was vanochtend te gast bij het programma De Ochtend. TPO is een van Nederlands bekendste moraalterreur-experts. Maar na de recente terroristische aanslagen op Geenstijl via het Radio 1-Mediaforum verscheen TPO niet in de media. “We waren er zelf een beetje moe van, en ook een beetje moedeloos”, aldus de moraalterreur-expert.

24 uur wachten

Als TPO ingaat op uitnodigingen hanteert zij voor zichzelf de regel dat zij dat niet meteen na een oud mediale aanslag op Geenstijl, TPO of Powned doet. TPO probeert minimaal 24 uur te wachten om informatie en context te verzamelen en de artikelen op de gewraakt sites ook echt goed te lezen. TPO pleit er voor dat anderen dat ook doen: “Ik denk dat we ons allemaal wel eens een adempauze mogen gunnen, je moet elkaar tijd geven om na te denken, en niet meteen nadat GS weer eens iets doet wat alle andere media nalaten meteen gaan haten en de eigen onderbuik leegschijten via Radio 1-Mediafora zoals een gevaarlijke en geradicaliseerde moraalterrorist als Paul Römer, in wezen een terugkeerjihadist zonder enkelband die met open armen wordt ontvangen alsof hij een ‘verloren zoon’ is”.

TPO voegt daaraan toe dat Geenstijl-hatende oud-mediale terroristen altijd de gruwelijkheid van hun vorige aanslag moeten overtreffen om dezelfde mate van aandacht te bereiken. Volgens TPO laten media als Elsevier en Telegraaf of WNL zien hoe je beter om kunt gaan met Geenstijl. “Dat soort media accepteren Geenstijl als medium in een waarlijk pluriform medialandschap. Links-moralistische aanslagen plegen op Geenstijl heeft juist het tegenovergestelde effect, weten zij al jaren. Beter is het om Geenstijl en ook bijvoorbeeld TPO of Powned serieus te nemen, omdat ook zij een doelgroep bedienen die gewoon evenveel recht heeft op een eigen medium en een eigen geluid. En het recht heeft om gehoord te mogen worden, omdat in een gezonde democratische rechtstaat iedereen gelijk is en evenveel rechten heeft.”

 

Foto: de geradicaliseerde moraalterrorist Paul R.