avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 28) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Jean-Pierre Geelen fatsoenspolitie, Volkskrant-abonnement opzeggen, disconnecten, hakenkruis

Jurriaan Maessen, geen plopkap, Jean-Pierre Geelen, Maarten Brante, fatsoenspolitie, Jean-Pierre Geelen, Volkskrant, Jean-Pierre Geelen-fatsoenspolitie, Gerda Rosendal uit Brummen, neo-nazi geweld, trump, Charlottesville, KKK, white supremacy, Donald Trump, electoraat, extreem-rechts, alt-right, standbeeld, hakenkruizen, terreur, Breivik, rechtse blanke, C. J. Pearson, polarisering, rechts en blank gevaarlijk, schuld van Trump, antisemitisme, vrijheid van meningsuiting, god hates fags, westboro baptist church, James Damore, Jordan Peterson, man-vrouw verschillen, wetenschap, bewijs, diversiteit, Google, ideologische echokamer, YouTube, adverteerders, conservatieve volgers, Diamond & Silk, demonetizing, conservatieve geluiden, freedom of speech, democratische waarden, grondwet, censuur, fatsoenspolitie van Jean-Pierre Geelen, Duitsland, censuurwetten, Facebook, twitter, 1984, totalitair, abonnementsmodel, donaties, mecenas, De Correspondent, Europese wet, EU, ondergronds, J. P. Geelen, No Agenda, Adam Curry, disconnecten, Volkskrant-abonnement opzeggen.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 


 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.