Media & TV

‘Journalist’ KRO-NCRV: ‘Brussen en Nanninga zijn diep-racistische figuren’

08-08-2017 13:32

Alstublieft: een NPO-journalist. Werkzaam bij de KRO-NCRV (keurige christelijke omroepen die ‘kwaliteitsjournalistiek’ hoog in het vaandel hebben, onder leiding van niemand minder dan Hans Laroes zelf.) Volgens deze Jerry Vermanen is dit artikel op Powned, kennelijk een artikel dat helemaal niet mág van de KRO-NCRV, geschreven door ondergetekende en/of Annabel Nanninga. Wat dus niet zo is.

Geen idee ook hoe deze NPO-journalist, werkzaam voor onder andere De Monitor (‘hét onderzoeksjournalistieke programma’ LOL), daar bij komt. Want het is dus niet waar.

Je zou denken dat ze uitgerekend bij die toko van Hans Laroes toch gewoon wel aan een béétje onderzoek doen voordat ze iets beweren. Maar kennelijk mag je, ‘van jouw belastingcenten’, gewoon beweren wat je wilt. Ook als het niet waar is.

Noch ik, noch Annabel Nanninga heeft dit geschreven, ontettende fluimende nepnieuwsmaker van KRO-NCRV. Je kunt dat niet onderbouwen en je hebt daarvoor ook geen enkel bewijs. Dat ga je ook niet krijgen want het is dus niet waar. Je  bent een ambtenaar met nul journalistieke waarden en normen en een schande voor het vak.

Twittercrimineel. Gedachtenpolitie-agent. Moraalridder. Diep-zelfgeilend schertsfiguur.

Hoi Hans Laroes, mag deze fake news producerende vuilniszak vandaag nog mee? Want op deze manier wordt het natuurlijk helemaal niets met dat ‘verbinden’ van die NPO. We zien die excuses en rectificatie wel tegemoet. En geen dank, we zijn blij dat we jullie op ‘andere invalshoeken’ hebben kunnen wijzen.

Wij gaan nu de adverteerders van KRO-NCRV bellen. Oh, wacht…