Media & TV

Deze quotes bewijzen waarom doneren aan Sietske Bergsma een goed idee is

31-07-2017 13:43

Alstublieft: doneren aan Sietske Bergsma, nu weet u weer waarom.

In een uitgebreid interview met de Duitse journaliste Claudia Zimmermann wordt u bijgepraat over de erbarmelijke status van de ultra-politiek-correcte Duitse media, met name de Duitse NPO.

Onderstaande quotes zijn slechts een sappige bonus, u wordt dringend aangeraden het hele interview te lezen. Zodat u zich daarna nog meer zorgen kunt maken.

Tenzij u doneert aan TPO, want dan hoeft u zich helemaal nooit meer zorgen te maken.

 

“Ik was ooggetuige van mishandeling door allochtonen maar mijn collega’s zeiden: ‘Daar doen we absoluut niets mee want dat is voer voor Pegida’.

Over de nieuwjaarsnacht in Keulen wordt bij de WDR niet kritisch bericht.

Of er wordt gezegd: ‘Die vrouwen in Keulen hebben hun verhalen verzonnen, het klopt niet, want er komen steeds meer vrouwen die aangerand zijn’. De sfeer onder elkaar was: het kán niet kloppen.”

Er wordt in Duitsland veel te weinig kritisch bericht over de overheid. Dit is niet omdat de journalisten slecht zijn. Het systeem werkt van boven naar beneden.

Commentaar wordt met nieuws verwisseld. Ik zie dat ook met Trump nu. Ook al ben je geen Trump-fan, een journalist hoort gewoon te berichten, zo neutraal mogelijk, en de bevolking maakt zich een beeld. En de AfD wordt doodgezwegen. Het is gewoon een ‘Meinungsmache‘ (meningsvorming).

Je merkt dat de Duitse regering er nul interesse in heeft te berichten dat Europa gewoonweg niet functioneert.

Voor de grote bedrijven werkt de financiële markt in Europa fantastisch, maar niet voor de burgers.

De democratie functioneert niet meer, Merkel heeft het kapot gemaakt.”