Media & TV

TPO, misschien wel het meest genoemde platform in geobsedeerde Nederlandse oude media

29-07-2017 20:44


Washington Post:

“ThePostOnline, another far-right website…”

 

Trouw:

“Een wegkwijnende website die de clicks van ophef moet hebben…racistisch treiterblog…racistische treiterplatform…”

 

Volkskrant:

“Kwakkelende website…onevenwichtige website waar ANP-nieuws wordt doorgeplaatst en voorzien van schuimbekkende kop…”

 

NRC:

“Soort van Geenstijl…Rechtse website…”

 

De Correspondent:

“Hun tweets worden heel vaak geretweet door Erkenbrand…”

 

Computer Totaal:

“Notoire nepnieuwsverspreider…”

 

Femke Halsema:

“Goed artikel dit, verdient een beter platform dan TPO.”

 

U leest het goed, het belang van TPO voor de oude media is overduidelijk. De oude media kunnen niet zonder ons. Er is (bijna) geen enkele andere site die voor zoveel obsessies bij oud mediale moralisten zorgt als TPO.

En terecht! TPO zegt gewoon waar het op staat, zonder slap gelul met Ombudsmannen (M/V), verplichte telefonische interviewtjes met ‘experts’ van de UvA die antropologie of sociologie hebben gestudeerd, hypocriet gedoe met initialen van misdadigers waarvan iedereen de naam al kent of poepsaaie foto’s die bewerkt zijn omdat anders misschien wel iemand wordt gekwetst.

Kantoortuinconcerten

Ja, daar zouden wij ons ook obsessief zorgen over maken als wij politiekcorrecte oudmedialen waren. Met een vast contract bij een couranteninstituut dat elke dag ietsjes meer instort, met een wereldbeeld dat elke dag ietsjes minder aansluit bij De Rest van Nederland, met een plastic pasje om elke dag mee te kunnen inklokken om vervolgens onder systeemplafond al slurpend van een bakje automatenkoffie te moeten gaan zitten luisteren naar kantoortuinconcerten terwijl er wéér moet worden gewacht op de ICT-helpdesk omdat het redactiesysteem niet werkt.

Doneer nu!

En Daarom gaat u vandaag nog doneren aan TPO! Wedden?

(Wie meer dan 10.000 euro doneert krijgt ter zijner tijd een uitnodiging voor de begrafenis/crematie van de Nederlandse ‘kwaliteitscouranten’, gratis koffie en cake, liever geen bloemen.)

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon honderden euro’s per jaar besteden aan krantenabonnementen zodat u elke dag in exact dezelfde laffe vingerwapperstukjes kunt lezen hoe u als Goed Volk moet leven en hoe u de feiten die niet worden weggehouden dient te interpreteren…


Foto: TPO-donateurs.