Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 25) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Trouw-negerin woest op racist Roderick Veelo, open riool Twitter, Bart Nijman vs. Teun Gautier, geen Wierd Duk

WIERD DUK, links, links twitter, rode pillen, de katten van Geert Wilders, Eva Jinek, NPO, lichte onderwerpen, belastinggeld, diepgravend verbinden, Haro Kraak, Seada Nourhussen, Trouw-columniste, LOL-tweets, Trouw-negerin, journalistiek, rechts colabo, rechts complot, sugarcoaten van PVV, absurde propaganda van publieksgeld, Trouw, Wilders een fatsoenlijk mens met terechte zorgen, ophef, woede, retweets, Prem Radhakishun, negerin, woman of colour, slachtofferschap, racist, RODERICK VEELO RACIST!, Quinsy Gario, borderliner, hulp zoeken, open riool, schizofrenie, full time twitter warriors, echoput, adverteerdersbeller, haatzaaien, Geenstijl-haat, mensen lastigvallen, SJW-dreiging, serieus probleem, schaduwrechtstaat, mensen beschadigen, totalitair autoritair links, muilkorven, censureren, onderdrukken, Bart Nijman, Teun Gautier, Café Weltschmerz, Geenstijl, gutmensch, Veronica, hashtags, D66, GroenLinks, realisme, REDPers, nuance, Wierd Duk?, WIERD DUK? 

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.