Opinie

Peperduur NPO-programma ‘Nieuwsuur’ bereikt nieuw kijkcijferdieptepunt

22-07-2017 14:45

*Polygoonstemmetje* Het peperdure maar prestigieuze NPO-programma Nieuwsuur, waarvan de hoofdredacteur vindt dat als u niet kijkt de nuance verloren gaat, heeft een nieuw kijkcijferdieptepunt bereikt. Op donderdag 20 juli keken nog maar 280.000 bejaarden naar dit NPO-programma.

Dit betekent dat 16.854.785 Nederlanders niet keken. Oftewel: slechts 1,3% van de Nederlandse bevolking is nog geïnteresseerd in deze moralistische propaganda waarin Jan Eikelboom bijvoorbeeld mag laten zien dat moslims hartstikke lief zijn, in elk geval volgens leden van de moslimbroederschap.

Overigens is Nieuwsuur, betaald van uw belastinggeld, sowieso een wandelend kijkcijferdieptepunt. Het lukt deze show eigenlijk niet eens meer om dagelijks meer dan 500.000 kijkers (nog geen 3% procent van de Nederlandse bevolking) te laten kijken.

Waarom deze zinloze verkwisting van belastinggeld wel gewoon blijft doorgaan terwijl 97% van die belastingbetalers aangeeft niet geïnteresseerd te zijn weet nog altijd helemaal niemand.

*/Polygoonstemmetje*