Media & TV

Bonusquotes die bewijzen dat er wel degelijk een Lügenpresse bestaat in Duitsland

20-07-2017 18:14

 

“De belangrijkste Duitse media hebben gefaald. In plaats van een open debat mogelijk te maken, hebben ze het verstikt.

Het land heeft last van een journalistieke stroomuitval – en de samenleving is ten gevolge daarvan op gevaarlijke wijze verdeeld geraakt.

Wie de regering Merkel met scepsis confronteerde werd door andere journalisten verdacht gemaakt en voor xenofoob uitgemaakt.

Er is sprake van een zingevings- en structurele crisis in de media-industrie. Veel standpunten van mensen werden simpelweg genegeerd maar ook belasterd. Berichten over de politieke partij AfD neigen naar uitsluiting en stigmatisering. Dat geldt ook voor het beeldmateriaal dat we onderzocht hebben, maar wat we niet in de studie hebben opgenomen.

Veel journalisten hebben hun professionele rol genegeerd en gaan voorbij aan de reinigende rol van de media. De kracht van de mening was waarschijnlijk bedoeld om de zwakte over de feiten te compenseren.”

 

Bovenstaande quotes gaan over een onderzoek naar de Duitse journalistiek en media ten tijde van de vluchtelingencrisis. Het onderzoek laat geen spaan heel van de media: alles waarvoor u altijd al bang was blijkt waar te zijn. Duitse journalisten zijn eensgezind achter Merkel en haar vluchtelingenbeleid gaan staan, hebben hun media ingezet om burgers te brainwashen en om critici van het vluchtelingenbeleid te demoniseren als ‘xenofoob’ of ‘racist’.

Een populistische politieke partij als AfD riep al die tijd dat er sprake was van Lügenpresse (‘leugenpers’) en daarin hadden ze gelijk, zo blijkt nu. De Duitse publieke omroep heeft er alles aan gedaan om de AfD uit te sluiten en te stigmatiseren.

Sietske Bergsma

U bent nu van deze zaken op de hoogte omdat u het waarlijk vrije medium TPO leest. Het staat op TPO omdat Sietske Bergsma er een artikel over heeft geschreven.

Ook in Nederland bestaat de leugenpers, misbruiken journalisten hun media voor brainwashen of om critici te demoniseren en ook in Nederland is er een NPO die bepaalde politieke partijen uitsluit en stigmatiseert.

Ook in Nederland is er sprake van een verdeelde samenleving en een verstikt debat. Ook in Nederland hebben politiek-correcte media daar schuld aan.

Ook in Nederland is er sprake van een zingevings- en structurele crisis in de media-industrie.

Doneer nu!

Er is maar één conclusie mogelijk: doneren aan Sietske Bergsma of doneren aan TPO is misschien wel één van de beste dingen die u op dit moment kunt doen als u in waarlijk vrije media gelooft.

Danke schön!