Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Opinie

Verslaggever anti-Trump MSM vindt Roderick Veelo stom want niet gelijkgeschakeld genoeg

En dan nu een leuk, ook voor Unilever gezinsvriendelijk, item over ditjes en datjes met New Yorkse burgers

Je hebt Amerikaanse media. Dan heb je media uit andere werelddelen zoals Zuid-Amerika en Azië, Australië. Dan heb je Russische media. Canadese media. Britse media. Franse en Duitse media. Scandinavische media. Malteese media, Corsicaanse media, Afrikaanse media, Japanse media, IJslandse media, Vaticaan-media en Vlaamse media. Tot slot heb je ook nog Nederlandse media die iets mogen vinden van de VS en Trump.

Wat hunnie van de Kabouterlandse Nederlandse media de hele dag doen? Gewoon, beetje navelstaren en moraliseren. Lekker hopen op veel kijkers en veel clicks voor de Unileverspotjes. En dan maar lekker andersdenkenden beschuldigen van ‘clicks jagen’.

Lachwekkend.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.