Voorbij het eigen gelijk
 
 
Video

Warner Bros en Dumpert gaan samen videoformats ontwikkelen

Eerste resultaat: DumpertEten

Televisieproducent Warner Bros. en videoplatform Dumpert hebben een overeenkomst gesloten om gezamenlijk videoformats te ontwikkelen. Het eerste resultaat van deze samenwerking is de nieuwe serie DumpertEten. Dat meldt Broadcast Magazine donderdag.

De eerste twee afleveringen staan sinds 12 juli online op Dumpert.nl en YouTube. Na de zomer volgt de volledige serie. Hierover zijn beide partijen in gesprek met adverteerders.

Tekst loopt door onder de video

In mei dit jaar lag Dumpert nog onder vuur van honderden vrouwen na een gecoördineerde actie van de Volkskrant en NRC Handelsblad. Vorig maand leek het er op dat Mediahuis, de nieuwe eigenaar van TMG Geenstijl en Dumpert in de verkoop wilde doen. Na de florissante cijfers gezien te hebben kwam het Belgische bedrijf hier op terug.

Lees ook

‘NRC-eigenaar Mediahuis ziet toch maar af van verkoop Geenstijl, want cashcow Dumpert’

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.