Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 23) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Terugkeerjihadisten, offerfeestschoolfoto, neo-marxistische manipulatie, glibberig christelijk Trouw

Deze week, bijna in goede volgorde: Syriëgangers, terugkeerjihadisten, verloren zonen, christelijk, individuele trajecten, rooibosthee, deradicalisering, ISIS, kalifaat, de andere wang, Edwin Bakker, NSB’ers, Oostfront, ideologie, haatprediken, instituut Clingendael, offerfeestschoolfoto, schadevergoeding, juridisering onderwijs, Jordan Peterson, neo-marxisme, indoctrinatie, manipulatie, social justice warriors, UvA, marxistisch bolwerk, linkse onderdrukking, diversity officer, gelijk afdwingen, gelijkheid afdwingen, vrouwenstudies, genderstudies, sociologie, antropologie, Engelse literatuur, sociale wetenschappen, afschaffen, corrupt, diversiteit, slavernijverleden, genderdinges, non-wetenschap, sensitivity readers, 1984, nieuwspraak, archiefherziening, roependen in de woestijn, Trouw, columnisten, glibberig christelijk, slachtoffers, Heere Heeresma, Ten Hoven, laffe feelgoodshit, Sylvain Ephimenco, Joshua Livestro.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.