Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 21) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Formatie, Trump-haat, achterlijke millennials, Jeremy Corbyn, Glastonbury, bekrompen burgerlijk links

Deze week: Catchy rythm, de ingezonden reacties, Freek de Jonge, nagels lakken voor Freek, premier Baudet, Henk Kamp, integratie, bedreiging voor samenleving als geheel, VVD, rechts conservatief, Wilders-light, Gerrit Zalm, Gert Jan Segers, Alexander Pechtold, ChristenUnie, oppositie, GroenLinks, progressief, Johnny Depp, Trump, bedreigen, Michael Savage, Trump-haat, Lara Trump, out of control, Hollywood-acteurs, not cute anymore, democraten, komieken, woede, frustratie, Trump-tapes, Comey, Rusland, MSNBC, Washington Post, kwaliteitsjournalistiek, linkse zieke obsessie, subjectiviteit, burgerlijke bekrompen bourgeoisie, liberals, kosmopolieten, kleinburgerlijk links, linkse verkrampte agressie, rancune, gekrenkte narcisten, Trump-muur, solar wall, Jeremy Corbyn, Glastonbury, Godwin, blanke millennials, tweede culturele revolutie, Mao, doodeng, popfestivals, babyboomers, baard-moeilijke bril-open overhemd, antisemitisme, schuld van de rijken, achterlijke millennialmentaliteit, Goebbels, massapsychose, politicus als popster, verafgoding, propaganda, Job Cohen (PvdA), Pinkpop 2010, George W. Bush-LOL, Tijs van den Brink (EO), islam, moslims, ramadan, interview-AD, islamofobie, ophef, moralisme, deugend Nederland, anti-islam, Twitter, FOEI!, Twitter-cabaret, popcorn, kostelijk!

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.