Opinie

Opruiende haatwebsite publieke omroep nazificeert ‘nieuwe schandvlek’ Ebru Umar

20-06-2017 14:42

Onderstaande screenshots zijn afkomstig van een artikel op de website van de ‘verschillige’ publieke omroep (‘die waarde toevoegt‘) VARA, een ledenomroep die zegt als missie te hebben ‘zich in te zetten voor een sociaal rechtvaardige samenleving’ met ‘solidariteit, gelijkwaardigheid, internationale verbondenheid en ecologische verbondenheid’ als ‘richtinggevende begrippen’.

Aanleiding voor de zeer smaakvolle nazivergelijkingen op deze solidaire en kritisch betrokken VARA-website (van de NPO) die ‘een groot en breed publiek wil informeren, raken en amuseren’ is deze column van Ebru Umar in Metro.

Volgens de auteur van dit NPO-VARA-haatzaai-artikel, u aangeboden op kosten van ‘solidaire’ VARA-leden en NPO-belastingbetalers, ‘wenst’ Erbu Umar ‘vurig een burgeroorlog’ en zet zij aan tot ‘pure, oprechte haat’. En dat is dan allemaal te linken aan de Tweede Wereldoorlog en de holocaust en Anne Frank, want Umar zou eigenlijk niets liever doen dan ‘brieven typen aan de mannen aan het front’. Ofzoiets.

Mocht u ook zo verschillig, sociaal rechtvaardig, solidair, gelijkwaardig en internationaal verbonden zijn en al deze waarden herkennen in dit fraaie medemenslievende solidaire haatartikel op de VARA-ledenwebiste, dan kunt u hier VARA-lid worden.

 

 

Voor alle overige klachten kunt u trouwens ook terecht bij ‘jongerenzender’ BNN.