TPOok!

 
Media & TV

Hinderlijke BN’ers kennen geen grenzen, terroriseren Nederland gewoon verder voor ‘goede doel’

Maximalisering deugcircus hinderlijke BN'ers nog lang niet in zicht

Tags: ,

Chantal Janzen, Ronald Giphart, Bart Chabot, Derek Ogilvie, Vincent Bijlo en Lindo Duvall zetten zich woensdag in voor het Oogfonds. Samen willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar oogziektes.

Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht trapt op de langste dag van het jaar de actie ‘Blind voor 1 dag’ af met een braillespeech, waarna hij geblinddoekt een korte wandeling maakt met ambassadeur Ronald Giphart en Oogfonds-directeur Edith Mulder. Lindo Duvall is van plan zijn ochtendshow op 100%NL ‘blind’ te presenteren.

Om acht uur ’s avonds sluiten Ronald Giphart, Bart Chabot, Vincent Bijlo en andere schrijvers de actie in stijl af door uit eigen werk voor te dragen aan een geblinddoekt publiek in het stadhuis van Utrecht.

Anp (Artikel gaat verder onder advertentie.)

 

BN’ers hebben vaak zo weinig of ernstig middelmatig talent dat ze afhankelijk zijn van ‘goede doelen’ om toch nog zichtbaar te blijven. Dit levert intens hinderlijk deugende resultaten op als Ali B. of Eric Corton.

Omdat er in de zomer minder werk is voor hinderlijke BN’ers wegens een tekort aan DWDD’s zijn de hinderlijke BN’ers gedurende deze maanden extra aangewezen op het goede doelen deugcircus in plaats van op de NPO-baantjescarrousel, dit tot groot ongenoegen van de rest van Nederland dat ook wel eens met vakantie wil.

De BN’ers die u niet kent maar wel worden genoemd in dit artikel zijn:

Chantal Janzen – Musicalster en presentatrice. Tevens milf.

Ronald Giphart – Schrijver. Schreef vroeger populaire boekjes over studenten die willen neuken, tegenwoordig alleen nog maar high brow VK Magazine-shit over koken enzo.

Bart Chabot – Haagse dichter. Werd bekend door zeventien keer per week bij achtereenvolgens Barend & Van Dorp en daarna Pauw & Witteman te verschijnen. Is ook echt alleen daarvan bekend.

Derek Ogilvie – Fantast, oplichter, charlatan. Maakt mensen wijs dat hij met doden kan praten, maar dat kan natuurlijk helemaal niet, duh! Toch geloven mensen dit massaal, heel gek.

Vincent Bijlo – GroenLinks-cabaretier sinds 1877. Is blind, maar dan echt, vanaf zijn geboorte. Dus Oogfonds ligt redelijk voor de hand als goed doel.

Lindo Duvall – Nog nooit van gehoord. Echt niet. Moeten we Googlen. Wikipedia zegt ‘radiopresentator bij Radio Decibel, 100% NL en Radio 10’. Kennen we ook allemaal niet, moeten we ook Googlen.

Waarom Peter R. de Vries, Claudia de Breij en Özcan Akyol niet worden genoemd als BN’er is nog onduidelijk. Misschien hebben ze zomergriep of zijn ze op vakantie.

TPO

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.